Veido apsauginiai skydeliai

+370 602 03 090 admin@bdp.lt

Reklamos gamyba

3D letters (tūrinės raidės)
Šviesdėžės
Nešviečiančios iškabos
Reklaminiai stendai
Nestandartiniai gaminiai

Siūlome gaminti lauko reklamą ir įvairias reklamines konstrukcijas, kurios organiškai įsilieja į miesto panoramą. Kiekvienas dizaino maketas atsižvelgia į rajono, kuriame jis bus įrengtas, specifiką, jo architektūrinį stilių, eismo intensyvumą, matomumo ir apšvietimo lygį, apželdinimo laipsnį. Kiekvienas individualiai sukurtas reklaminis objektas išsiskiria bendrame fone, pritraukdamas maksimalų auditorijos dėmesį. Reklama, pateikta ant originalios konstrukcijos, visada veikia daug efektyviau.

ŠVIEČIANČIOS ERDVINĖS RAIDĖS tampa pastato puošmena. Skiriamasis tokios lauko reklamos gamybos bruožas yra galimybė atskirai pritvirtinti kiekvieną elementą, leidžiant juos montuoti virš įėjimo, ant sienų arba aplink stogo perimetrą. Sodo žiede pageidautina naudoti tik tokio tipo iškabas.

ŠVIEČIANTYS DĖŽĖS, dėl prieinamos kainos, dažniausiai naudojami įmonių pavadinimams gražiai dekoruoti ir reprezentatyvumui sukurti. Juos sėkmingai naudoja prekybos įmonės, salonai, medicinos centrai.

IŠKABOS gali būti pagamintos visomis galimomis įvairovėmis: kaip šviesdėžės, šviečiančios raidės, lentelės, vėliavų plokštės, stogo įrenginiai, baneriai. Ryškiai ir įtaigiai pagamintos jos gali atlikti kelias funkcijas – teikti informaciją ir pritraukti dėmesį.