Veido apsauginiai skydeliai

+370 602 03 090 admin@bdp.lt

Spauda

UV spauda

Skaitmeninė spauda

Plačiaformatė spauda

UV spauda

Latex spauda

Plastikai
Spauda ant plastiko tampa vis populiaresnė dėl ilgaamžiškumo ir patrauklumo sukurtų medžiagų. Tiesioginė spauda ant PVC – tai viena iš naujos kartos spaudos technologijų, aktyviai naudojama įvairių produktų reklamai. Plastikas yra labai praktiška medžiaga, viena populiariausių šiuolaikiniame reklamos versle. Ant jo atspausdinti gaminiai be problemų tarnauja ilgą laiką, įskaitant naudojimą lauke. Ilgaamžė spauda ant PVC atliekama naudojant UV technologiją, leidžiančią gauti vaizdus, kurie ilgą laiką nenusitrina.
Tentas
Siūlome reklaminių tentų spaudos paslaugas. Spauda atliekama naudojant visos spalvų gamos UV spausdinimą. Naudojant baltus dažus, galima spausdinti ne tik ant baltų, bet ir ant spalvotų tentų. Mes garantuojame ilgą reklaminio tento tarnavimo laiką, nes naudojame tik aukštos kokybės medžiagas ir dažus. Maksimalus spausdinimo plotis ant tento yra 5 metrai. Maksimalus ilgis priklauso nuo medžiagos rulono ilgio. Patogiam tvirtinimui gaminamos kišenės trosui, įstatomi žiedai arba pririšami dirželiai.

Organinis stiklas

Organinis arba akrilinis stiklas – tai specialiai sukurta termoplasto medžiaga, naudojama spalvotiems ir permatomiems gaminiams kurti. Tai apima reklaminius skydus, informacinius stendus ir kt. Dažniausiai tokiems interjero dizaino elementams dekoruoti naudojama UV spauda ant organinio stiklo arba akrilo. Spauda ant organinio stiklo atliekama tiek baltais, tiek spalvotais dažais, kurie specialiu būdu padengiami ant paviršiaus, leidžiant sukurti aukštos raiškos vaizdą. Apdorojama medžiaga gali būti visiškai skaidri. Taip pat praktikoje dažnai naudojamas matinis, šiurkštus, blizgus ir net reljefinis organinis stiklas.
Aluminio kompozito plokštės
Ultravioletinė spauda ant aliuminio kompozito, plieninio kompozito arba fasadinio aliuminio – tai purškimo spauda naudojant UV kietėjančius dažus, kurie sukietėja veikiami ultravioletinės spinduliuotės, sudarydami plėvelę ant spausdinamo paviršiaus. Tai lemia tiek universali medžiagos panaudojimo galimybė, tiek pritaikymo sritis, tiek ir proceso paprastumas.