Veido apsauginiai skydeliai

+370 602 03 090 admin@bdp.lt

Spauda

Skaitmeninė spauda

Plačiaformatė spauda

UV spauda

Latex spauda

Spauda yra viena iš prioritetinių mūsų įmonės veiklos sričių. Aukšta spausdinimo kokybė ir greitis pasiekiami naudojant šiuolaikinius spausdinimo įrenginius. Spaudos įranga leidžia greitai atlikti spalvotą spausdinimą ant popieriaus, plėvelių, tentų ir lakštinių medžiagų. Ryškumas, ilgaamžiškumas, tikslus spalvų perteikimas ir platus taikymo spektras yra pagrindiniai šios įrangos privalumai.


Skaitmeninė spauda yra optimalus sprendimas skubiems bei mažiems užsakymams. Tarp šios technologijos privalumų – trumpas gamybos laikas, aukšta vaizdo kokybė, galimybė atspausdinti bandomąjį lapą, medžiagų personalizavimas.


Plačiaformatė spauda – tai purškimo technologija, skirta didelio formato vaizdų spausdinimui, iki 5 metrų, ant lakštinių ir ritininių medžiagų. Šios spaudos tipas dažniausiai naudojamas išorinei reklamai, tačiau taip pat yra populiarus ir interjero patalpų dekoravimui. Spaudai gali būti naudojamos įvairios medžiagos – spalvota ir balta plėvelė, tentas, drobė, tekstilė, kartonas ir kitos.


Ultravioletinė spauda naudoja rašalus, kurie sukietėja veikiant ultravioletiniams spinduliams. Medžiagos polimerizuojasi, sukurdamos plėvelę ant paviršiaus. Ši technologija leidžia naudoti baltus rašalus ar baltymą (tai neįmanoma naudojant tirpiklinę metodiką).

 

Lateksinė spauda naudoja ekologiškus vandeninius rašalus, kurie sudaro lateksą, pigmentą, stabilizatorių ir tirpiklį.
Lateksinė spauda ant audinio vyksta aukštoje temperatūroje, kai vanduo ir tirpiklis išgaruoja, o lateksas užtikrina vaizdo ilgaamžiškumą ir atsparumą.